Register

A password will be e-mailed to you.

Séria budovateľských stratégii s názvom Anno je na hernej scéne už celé dve dekády. Pri tejto príležitosti ponúka francúzske štúdio Ubisoft, pod ktorým vychádzali neskoršie diely série Anno, prvý diel úplne zdarma.

Pamätníci si teda budú môcť pripomenúť, dnes už kultové, Anno 1602: Creation of a New World. V prípade, že ste už mali nejaké skúsenosti, možno aj s novšími dielmi, tak viete, že sa vždy ocitáte v novej unikátnej dobe. Či už v budúcnosti alebo minulosti. 1602 vás, ako už názov napovedá, zavedie do sedemnásteho storočia. Vašou úlohou je budovať honosné hradby, vytvárať statky, starať sa o populáciu, prehľadávať nové oblasti, nachádzať ostrovy, či miestami i bojovať o svoje drahocenné a osídlené územie. V dobových recenziách bol titul chválený za svoju hrateľnosť, kde sa sčasti jednalo o taktickú stratégiu a sčasti o simulátor živého mesta.

V prípade, že vás Anno 1602 zaujalo alebo si len chcete obohatiť svoju virtuálnu knižnicu o tento klasický titul, jeho získania je úplne jednoduché. Stačí sa prihlásiť do svojho Uplay účtu, no a v prípade, že máte tohto klienta vo svojom počítači, v českej lokalizácii nájdete úplne vľavo ikonku s nápisom Dárky k Anno 1602. Na túto ikonku stačí kliknúť, pričom o niečo nižšie môžete nájsť link, ktorý vám hru pridá do knižnice a vy sa môžete veselo pustiť do výstavby svojho vlastného mestečka, či rovno kráľovstva.

Komentuj!