Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Gaijin Entertainment oznámila vydanie veľkej aktualizácie obsahu 1.87 pre bojovú hru War Thunder.

Vydanie aktualizácie posunie hranice technológie vozidiel do neznáma. Umožní hráčom využívať vozidlá z konca dvadsiateho storočia, pričom niektoré boli používané aj po skončení studenej vojny. Okrem nových moderných pozemných vozidiel sú v aktualizácii aj doplnky pre mnoho lietadiel a lodí.

Nové pozemné jednotky triedy VII obsahujú tanky a bojové vozidlá vyrobené medzi 1980 a 1990, mnohé z nich boli súčasťou ozbrojených konfliktov v týchto rokoch. Niektoré nové vozidlá, ich funkcie a jedinečné bojové schopnosti budú uvedené v pripravovaných denníkoch War Thunder Developer Diaries, ktoré budú postupne vydávané.

V nich si hráči môžu prečítať všetko o ikone moderného tankového boja a to Britského bojového tanku Challenger 2. V tom období to bol najmodernejší MBT, aký nikdy predtým neslúžil britskej armáde. S aktualizáciou 1.87 budú hráči War Thunder schopní ovládať Challenger 2, jeden z najlepších tankov na svete. Ten bol vyrobený v polovici osemdesiatych rokov, kde nahradil Challenger 1 V službách britskej armády je od konca deväťdesiatych rokov minulého storočia a zúčastnil sa na mierových misiách či na vojnových konfliktoch v Iraku.

Rovnako ako jeho predchodca, tak aj Challenger 2 má vo War Thunder výbornú pohyblivosť a palebnú silu. S takzvaným Chobham obrnením patrí medzi najlepšie chránené vozidlá v hre a nebezpečné v priamom boji. Je impozantným nepriateľom a bude vôbec najsilnejším vozidlom v hre War Thunder, ktoré môžu národy ponúknuť.

Viac informácií o triede VII pre pozemné sily, o hlavnom bojovom tanku Challenger 2 a o iných vozidlách či doplnkoch aktualizácie 1.87 nájdete vo vývojárskych denníkoch War Tunder – http://devblog.warthunder.com.

Komentuj!