Register

A password will be e-mailed to you.

Britské vývojárske a vydavateľské štúdio Wales Interactive, ktoré sa svojho času postaralo aj o vydanie zaujímavého titulu Late Shift, momentálne vyvíja novú hororovú záležitosť. Tá ponesie názov Maid of Sker. 

Maid of Sker nás zavedie do opusteného waleského hotela roku 1898, ktorá sa nachádza v prírode, ďaleko od civilizácie. Hra je inšpirovaná rovnomennou knižnou predlohou z roku 1872 a v koži postavy menom Thomas Evans sa budete snažiť zachrániť Elizabeth, ženu, ktorú milujete. Na tomto mieste sa hodí poznamenať, že hra má podstatne väčšie ambície ako predošlé tituly tohto štúdia a máme očakať i nelineárnu hrateľnosť, zaručujúcu istú znovuhrateľnosť. Okrem toho má byť kladený veľký dôraz aj na audiovizuálne spracovanie. Avšak to či hra u hráčov uspeje alebo nie, sa dozvieme až niekedy na jeseň v roku 2019, kedy hra oficiálne vychádza na PC, PlayStation 4, Xbox One a dokonca aj Nintendo Switch.

Komentuj!

O autorovi

Zanietený a vášnivý hráč videohier na všetkých platformách. S hrami som začínal už v piatich rokoch a odvtedy sa to so mnou neustále nesie. Taktiež som obrovský fanúšik športu, ktorý mi popri hraní video hier robí radosť zo života.

Súvisiace príspevky