Register

A password will be e-mailed to you.

Letné prázdniny sa pomaly ale isto končia a s koncom augusta nám Microsoft predstavil nové hry v rámci ponuky Xbox Live Gold. Na aké zaujímavé kúsky sa môžeme tešiť v mesiaci september 2018?

Prvým titulom, ktorý si budete môcť otestovať, je Prison Architect, ktorý bude dostupný pre majiteľov Xbox One a Xbox 360. V tomto veľmi dobre hodnotenom simulátore si vyskúšate konštrukciu a manažment súkromného väzenia. Druhou hrou určenou na obe spomínané konzoly je zase akcia Livelock, v ktorej dostanete na výber jedného z trojice robotických bojovníkov. Hra je stavaná ako na sólo hranie, tak na kooperáciu, čiže každý by si mohol prísť teoreticky na svoje.

Pokiaľ máte radi LEGO hry od Traveller’s Tales a máte doma Xbox 360, potom vás, pravdepodobne, poteší akčná adventúra LEGO Star Wars III: The Clone Wars. Tretí diel tejto série je inšpirovaný rovnomenným seriálom z roku 2008 a ako už napovedá aj názov, tentokrát sa pozriete do obdobia klonových vojen. Tak nech vás sila sprevádza! No a na záver je ešte kolekcia nazvaná Sega Vintage Collection: Monster World, pozostávajúca z trojice retro hier Wonder Boy in Monster Land, Wonder Boy in Monster World a Monster World IV.

Komentuj!