Register

A password will be e-mailed to you.

Len pred pár mesiacmi sme sa dočkali spojenia veľkej filmovej značky, konkrétne išlo o Avengers: Infinity War, a v súčasnosti asi najznámejšieho a zároveň najviac preberaného Battle Royale titulu, Fortnite, o ktorom sme vás, samozrejme, informovali. V pozadí nechce zostať ani najväčšia konkurencia vyššie spomínaného free to play titulu a preto sa tentokrát spája PUBG Mobile s filmovou značkou Mission: Impossible.  

Aj napriek tomu, že Fortnite bol pôvodne vyvíjaný ako survival titul, v ktorom ste mali bojovať proti živým mŕtvym a hľadať rôzne suroviny potrebné pre prežitie, tak sa mu neskôr podarilo zabodovať v žánri Battle Royale ešte o niečo viac, než PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. To sa síce stále môže popýšiť miliónmi hráčov, nespočetným množstvom nových updatov a vylepšení, ako napríklad pridávanie unikátnych zbraní a máp, avšak aj napriek prívetivým hráčskym ohlasom mierne zaostáva za konkurenčným Fortnite. Oba tituly dostali neskôr svoje vlastné mobilné verzie, pričom práve na nich odštartoval PUBG svoj Mission: Impossible – Fallout event.

Šiesty diel série sa tešil priam obrovskému diváckemu úspechu a dokonca si tento počin pochvaľovali aj filmoví kritici, pričom ani naša recenzia nešetrila chválou. Nie je teda až tak nelogické, že sa PUBG spojilo s filmom, ktorý je označovaný ako akčný hit desaťročia. Hráči si ako prvé môžu všimnúť, že po vstupe do hry začne hrať legendárna znelka práve z filmov Mission: Impossible. Tiež sa do hry pridávajú nové výzvy ako napríklad Team Rush, či Survival, kde máte napríklad ako sólo hráč eliminovať polovicu všetkých živých protivníkov. Za ich splnenie získate špeciálnu hernú menu, ktorá vám umožní zakúpiť si oblečenie Toma Cruisa známe práve zo šiesteho filmu série. Dokonca je k dispozícii tematický padák s názvom úspešnej snímky.

Väčšina hráčov si event pochvaľuje, pretože prináša množstvo noviniek a zároveň štedro odmeňuje poctivé snaženie sa. Mnohí však stále nechápu dôvod toho, že takto veľká spolupráca vyšla iba na mobilných zariadeniach. Stále teda niektorí hráči očakávajú, že po skončení tejto mobilnej akcie, ktorá by mala trvať do konca augusta, dorazia výzvy a odmeny v štýle Mission: Impossible – Fallout aj do PC, PlayStation 4 a Xbox One verzii. To, či sa tieto hypotézy stanú realitou, však ukáže až čas.

Komentuj!