Register

A password will be e-mailed to you.

Prednedávnom si v našich kinách odbil premiéru v poradí už šiesty film z filmovej série Mission: Impossible. Ďalší príbeh neohrozeného agenta Ethana Hunta v podaní Toma Cruisa, ktorý nesie podtitul Fallout sme si, samozrejme, nenechali ujsť a prinášame vám jeho recenziu.

Filmová séria Mission: Impossible, ktorá sa mierne inšpirovala rovnomenným seriálom z roku 1966, debutovala už takmer pred viac ako dvomi dekádami. Prvého filmu sme sa totiž dočkali ešte v roku 1996, pričom sa jednalo o čistokrvný špionážny thriller s minimálnym množstvom akcie. Pokračovania boli stále viac orientované na akciu a šokujúce, miestami až dych vyrážajúce momenty, avšak špionážnu tematiku z filmov cítiť aj v novších dieloch série.

Fallout, podľa názorov divákov i filmových kritikov, dosiahol pomyselný žánrový vrchol, pretože je prezentovaný ako jeden z najlepších, ak nie najlepší, akčný thriller za posledné desaťročia. Nespočetnej chvále sa teší výborná kamera Roba Hardyho, no i napríklad výber lokácii, perfektne zrežírovaná akcia, ale aj Tom Cruise, snažiaci sa využívať čo najmenej služby kaskadérov. Viac o kvalitách tohto filmového počinu vám už povie samotná recenzia, na ktorú budete presmerovaní po kliknutí na priložený obrázok.

Komentuj!