Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci Avengers: Infinity War, alebo teda u nás Avengers: Nekonečná vojna nie je film, ktorý priamo súvisí s nejakou hrou, komiksové postavy sa v hrách objavujú veľmi často. Hrdinovia od Marvelu sa minulý rok objavili napríklad v titule Marvel vs. Capcom: Infinite, no svoje miesto majú i medzi titulmi s hlavičkou LEGO. Teraz však na plátna kín zavítal film, ktorý je označovaný ako filmová udalosť roku.

Pokiaľ sa neviete rozhodnúť, či na Avengers: Nekonečná vojna zájsť do kina, mohla by vám prísť vhod recenzia, ktorá prezradí, či tretia tímovka Avengerov dokázala dostáť nemalým očakávaniam zo strany fanúšikov. Ak sa chcete dozvedieť, či sa filmové univerzum Marvelu rozrástlo o ďalší podarený príspevok, alebo tentokrát tvorcovia tvrdo narazili, stačí kliknúť na logo filmu nižšie. To vás presmeruje na recenziu, ktorá je, samozrejme, bez spoilerov, takže si nepokazíte zážitok z filmu.

Dodatočne pripájame aj náš druhý pohľad, ktorý si môžete taktiež prečítať po kliknutí na logo filmu uvedené pod týmto textom.

P.S. Filme obsahuje aj potitulkovú scénu, avšak je iba jedna, a to až v samotnom závere. Neodchádzajte preto z kina v domnienke, že v strede titulkov nič nie je a nebude ani na konci.

Komentuj!