Register

A password will be e-mailed to you.

Hry od Telltale Games sú známe svojím bohatým príbehom a vetvením, ktoré môžete ako hráč výrazne ovplyvniť. Posledný diel tejto ságy s podnázvom Final Season uvedie takzvaný Story Builder, ktorý vám dá možnosť spätne upraviť svoj príbeh.

Posledný diel The Walking Dead: The Final Season vychádza už o pár dní a opäť sa v nej vrátime k obľúbenej Clementine a k jej boju o prežitie. Je to už niekoľko rokov, čo sme mohli prvýkrát vidieť malú Clem, ako sa borí post-apokalyptickým svetom, aj za pomoci ďalších postáv. Je logické, že už len málokto vlastní pôvodné uložené pozície a preto Telltale Games prišli s novinkou nazvanou Story Builder.

Story Builder vám dá možnosť prebehnúť si všetky možnosti, ktoré ste v minulosti urobili a naimportuje ich do finálnej sezóny. Nečakajte však prevratné novinky, zväčša pôjde len o obrázky, ktoré však budú doplnené dabingom aby vám pomohli prejsť si všetky podstatné spomienky. Tento prvok môžu prípadne oceniť aj noví hráči, ktorí z nejakého dôvodu nemajú záujem začínať sériu od začiatku. Vlastný príbeh si môžete začať tvoriť už teraz, a to prihlásením do svojho účtu na oficiálnych stránkach Telltale Games.

Komentuj!