Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojárske a vydavateľské štúdio Wadjet Eye Games je známe vďaka adventúram, ktoré patria medzi špičku súčasnej AGS scény. V minulosti pomohli vydať kvalitné tituly ako Gemini Rue, či Technobabylon a sami sú známi napríklad vynikajúcou sériou Blackwell. Ich najnovším dielom je mysteriózna záležitosť s názvom Unavowed.

Ako hlavný hrdina Unavowed to rozhodne nebudete mať jednoduché. Pred rokom totiž posadol vaše telo démon a zanechal za sebou stopy po krviprelievaní. Ako vykúpiť svoju dušu po tak hrozných činoch, ktoré ste boli nútení nedobrovoľne páchať? Jednou z možností je začať nový život ako člen agentúry Unavowed, ktorá zasvätila celú svoju existenciu boju proti zlu. A práve touto cestou sa budú uberať vaše kroky.

Novinka od Wadjet Eye Games bude zaujímavá už len tým, že vám ponúkne na výber až trojicu hrdinov s odlišným príbehovým pozadím, pričom zvoliť si budete môcť nielen mužský, ale aj ženský charakter. K dispozícii budú aj štyria rôzni spoločníci a tvorcovia sľubujú i do istej miery sa vetviaciu príbehovú líniu. To, či sa im podarí naplniť nemalé očakávania sa dozvieme už čoskoro, pretože Unavowed vychádza na PC už tento týždeň, 8. augusta 2018.

Komentuj!