Register

A password will be e-mailed to you.

Tohtoročný marec si pre nás pripravil prekvapenie v podobe zaujímavého a trochu humorne poňatého titulu Super Seducer: How to Talk to Girls, ktorý je vlastne simulátorom získavania si ženských sŕdc. Ten sa stretol s pomerne veľkým úspechom a preto sa dočkáme pokračovania, ktoré vyjde ešte tento rok. 

Celá hrateľnosť nekonvenčného Super Seducer pozostáva z vyberania si dialógov. Vašou úlohou je, ako už napovedá i názov názov, získať si srdcia žien, Každá scéna je zasadená do iného miesta, takže niekedy sa ocitáte v bare, inokedy zasa v pracovnom prostredí. Vyberáte si pritom z rôznych možností, ktoré vám umožnia buď posunúť sa ďalej v zvádzaní alebo vás minimálne rozosmejú, nakoľko sa občas jedná o poriadne bizarné voľby. K dispozícii je viac ako 11 hodín natočeného materiálu a približne 520 možností, ktoré vám buď prinesú drahocennú lekciu alebo pocit trápnosti, či niekedy aj poriadne štipľavú facku od subjektu zvádzania.

Tvárou celého projektu je Richard La Ruina, čo tá najpovolanejšia osoba v oblasti zvádzania, keďže sa jedná o takzvaného “dating guru”, ktorý má kľúč ku každému srdcu nežného pohlavia. Vaše rozhodnutia sú sprevádzané Richardovým komentárom, ktorý patrične okomentuje vašu voľbu.

Super Seducer 2 je zatiaľ prezentovaný ako omnoho väčší titul, keďže podľa slov autorov sa pôvodný rozpočet navýšil o desaťnásobok. Pribudne v ňom desiatka nových scenárov, ktoré vás uvrhnú do doposiaľ neznámych vôd. Vašou úlohou bude napríklad získať si srdce zarytej feministky, ktorej priatelia sú obrovské hory svalov a testosterónu. Dokonca by sa hráči mali pozrieť do Číny a to prostredníctvom bonusového levelu. Asi najzásadnejšou novinkou bude možnosť hrať za ženu, vďaka čomu údajne  omnoho rýchlejšie pochopíte jej zmýšľanie. I jednotlivé scenáre by sa však mali tentokrát vetviť o niečo výraznejšie ako minule. Na pokračovaní pracujú rovnakí autori zo štúdia RLR Training Inc, pričom netradičný simulátor zvádzania sa na naše počítačové monitory dostaví už 12. septembra roku 2018.

Komentuj!