Register

A password will be e-mailed to you.

O tom aké tituly Ubisoft predstaví na svojej tohtoročnej E3 konferencii, sa špekuluje už dlhšiu dobu. Mnohí očakávajú nový diel špionážnej série Splinter Cell, iní sa zasa tešia na už ohlásené pokračovanie taktickej akcie The Division. Ubisoft sa rozhodol uviesť veci na pravú mieru a preto už vieme, čo presne môžeme očakávať. 

Asi nikoho neprekvapí, že sa dočkáme detailného predstavenia už skôr ohláseného Tom Clancy’s The Division 2. Taktická, strieľačka, zameraná na kooperáciu, ktorá vyšla ešte v roku 2016, sa nestretla s vrúcnym prijatým. Grafický kabátik síce ponúkol špičku danej doby, mnohým však po vydaní prekážala najmä monotónnosť úloh alebo všadeprítomný hackeri, ktorí sa neprávom dostali k silnému vybaveniu a následne znechucovali hranie poctivým hráčom. Autori sa však o titul neprestali starať, pridávali doň mnohé zaujímavé rozšírenia, ktoré ozvláštňovali hrateľnosť, či nové módy. O pokračovaní zatiaľ nevieme nič, takže uvidíme čo všetko si pre nás francúzski vývojári pripravia.

Ďalej sa opäť dočkáme predstavenia fanúšikmi vysnívaného pokračovania Beyond Good and Evil. Prvý diel tejto akčnej adventúry vyšiel ešte v roku 2003. Hráčov zaujal najmä svojimi nekonvenčnými postavami a zaujímavou hrateľnosťou, kombinujúcou akčné a logické pasáže. Po dohraní takmer všetci očakávali pokračovanie, o ktorom jednu dobu kolovali chýry, pričom sme sa dočkali aj zaujímavého CGI traileru. Tento projekt bol však prekopaný od základov a až na minuloročnej E3 sme sa dočkali oficiálneho predstavenia Beyond Good and Evil 2. My už teraz vieme, že nepôjde o priame pokračovanie, ale o prequel k prvému dielu. Predstavený nám bol CGI trailer, po ktorom nasledovalo len veľmi krátke a nič nehovoriace gameplay video. Je však viac než pravdepodobné, že tento rok sa už dočkáme plnohodnotných gameplay záberov.

Pirátsky titul Skull and Bones, ktorý pôvodne mal vyjsť už tento rok, má byť akousi Ubisoft variáciou na Sea of Thieves. Zhostíte sa v ňom úlohy piráta, ktorý bude drancovať moria, bojovať s inými pirátmi, obsadzovať lode, hľadať poklady a zažívať najrôznejšie dobrodružstvá. Samozrejme, bojovať budete najmä proti skutočným hráčom, čiže by sa malo jednať o PVP titul. Minulý rok sme sa dočkali kratšieho gameplay videa, takže uvidíme čoho sa dočkáme tentokrát.

Svojej prezentácie by sa mal taktiež dočkať aj titul For Honor, čiže je možné, že do tohto stredovekého simulátoru bojov dorazí prvé príbehové rozšírenie, alebo aspoň nové módy. Každopádne sa však s najväčšou pravdepodobnosťou nedočkáme predstavenia nového dielu. Francúzska spoločnosť sa bude venovať aj vesmírnemu Starlink: Battle for Atlas a taktiež zaujímavému VR hororovému projektu Transference, ktorý minulý rok začal chystať známy herec Elijah Wood. Ubisoft ďalej prisľúbil, že má v rukáve ešte nejaké tajomstvá, o ktorých momentálne nechce hovoriť. Je teda celkom možné, že sa fanúšikovia nakoniec dočkajú nového dielu Splinter Cell, no rovnako sa môže jednať o úplne novú hernú značku. Všetko sa dozvieme už 11. júna 2018 o 23:00 hodine, nakoľko vtedy začína E3 konferencia Ubisoftu.

 

 

Komentuj!