Register

A password will be e-mailed to you.

Herná udalosť Y-Games je najväčší herný turnaj na Slovensku, ktorý si dal za cieľ pozdvihnúť a rozvíjať hernú komunitu. A aby ste sa na najnovší ročník mohli ísť pozrieť aj vy, v spolupráci s Y-Games Slovakia sme si pre vás pripravili súťaž o vstupenky na Y-Games 2.0 refinery gallery Bratislava 1-3. jún 2018!

Pravidlá pre zapojenie sa do súťaže o lístky na vynovenú a vylepšenú najväčšiu slovenskú hernú udalosť sú naozaj veľmi jednoduché. Stačí, ak do komentára na našom Facebooku pod súťažný príspevok napíšete a označíte priateľa, s ktorým chcete na akciu vyraziť.

Je to skutočne jednoduché, a tak neváhajte a využite túto jedinečnú príležitosť. Na Y-Games 2.0 na vás budú čakať skvelý mix technológií, cosplay, fanartu, súťaží a hier. Akcia sa po prvý raz koná vo väčších priestoroch, a to Refinery gallery Bratislava. Organizátorom sa opäť raz podarilo navýšiť garantovaný finančný prizepool, ktorý sa vyšplhal až na hodnotu 8050 €. Aj tentokrát sa môžete stretnúť, pokecať a pofotiť s naznámejšími youtubermi a streamermi zo Slovenska a Čiech. Bude toho skrátka veľa, pričom každý jeden návštevník by si mal nájsť niečo pre seba.

Organizátor súťaže:

Organizátor súťaže je portál SomHráč v spolupráci s Y-Games Slovakia

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca, prípadne výhercovia sa losujú náhodne. Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním údajov, ktoré sú zverejnené na vašom FB profile. Nedôjde k žiadnemu zhromažďovaniu vašich údajov, využité budú iba za účelom vylosovania výhercov.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 26. mája 2018 do 30. mája (vrátane), 23:59 hod.. Mená výhercov zverejníme v nasledovný deň, t.j. 31. mája na stránke https://somhrac.sk/.

Komentuj!