Register

A password will be e-mailed to you.

Iba nedávno sme súťažili o Mass Effect: Andromeda a už tu máme ďalšiu súťaž. Tentokrát si zahráme o novú survival akciu, ktorá vyšla iba nedávno. Reč je o PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS od štúdia Bluehole.

Pokiaľ vám niečo hovorí napríklad titul H1Z1, potom je PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS niečo pre vás. Survival akcia na ostrove o rozlohe 8×8 kilometrov ponúka všetko, čo hráči na tomto žánri majú radi. Musíte hľadať zbrane, zásoby a bojovať o svoj život, nakoľko nejde o prechádzku ružovým sadom. Nebude to vôbec jednoduché, takže o zábavu nebude núdza. Autori sa inšpirovali knihou, respektíve filmom Battle Royale a pokiaľ máte podobnú tematiku radi, určite neváhajte a zapojte sa do súťaže o tento titul, ktorú sme pre vás pripravili v spolupráci s internetovým obchodom Kinguin. V hre je jedna kópia vo forme Steam giftu. Takže poďme na to.

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné dať na Facebooku verejne zdieľať status odkazujúci na súťaž, a taktiež dať na súťažný status like. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže 🙂

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk a pracovníci internetového obchodu Kinguin. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 05. apríla 2017 do 08. apríla (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Za poskytnutie titulu PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Komentuj!