Register

A password will be e-mailed to you.

Prvý apríl tohto roka už prebehol a mnohí vývojári mu ani tentokrát neodolali. Tvorcovia PlayerUnknown’s Battlegrounds (skrátene PUBG) si pri tejto príležitosti pripravili atraktívny event, ktorý v sebe ukrýva esenciu tohto akčného titulu a adekvátnu porciu bizarnosti, vďaka ktorej si ho nepochybne zapamätáte. Ostatne, nie nadarmo tento unikátny prídavok nesie názov Bizarre Battle Royale.

Ak by vám náhodou z nejakého neznámeho dôvodu doposiaľ unikal projekt s názvom PUBG, môžeme v krátkosti upozorniť, že ide o Battle Royale titul, v ktorom ste spolu s ďalšími zabijakmi vhodený do obrovskej (postupne sa zmenšujúcej) arény. Čo je vašou úlohou? To je jednoduché, byť posledným žijúcim strelcom a získať kuraciu večeru, keďže čo je viac ako nutrične požehnané jedlo?

Práve tá večera bude v terajšom evente ešte bohatšia, keďže sa v rámci Bizarre Battle Royale v podobe NPC protivníka objaví i obrovské monštrum evokujúce Godzillu. Samozrejme, má ale tvár a telesnú konštrukciu sliepky. Cestu k víťazstvu vám tu budú znepríjemňovať aj rôzne príšery, ktoré treba zabiť akýmkoľvek spôsobom. Či už panvicou, granátom, brokovnicou alebo automatickou puškou.

Samozrejme, nesmiete zabúdať ani na ďalších hráčov, ktorí takisto chcú získať zlatú medailu. Podľa terajších reakcií sa zdá, že hráči si obdobne zábavnú variáciu pochvaľujú a do bojovania sa púšťajú pomerne aktívne. Pokiaľ aj vás event zaujal, môžete si ho zahrať až do 10. apríla 2023, kedy bude prístup doň znemožnený. Tak teda lovu zdar a prajeme šťastnú mušku pri pálení po všetkom, čo sa hýbe.

Komentuj!