Register

A password will be e-mailed to you.

Ako každý mesiac, tak ani v apríli 2017 nás neminie nová nádielka hier pre majiteľov členstva PS Plus. Microsoft už svoje hry zverejnil, teraz je na rade Sony. Čo nám Sony prinesie na PS Plus v mesiaci apríl 2017?

Názov prvej hry sme sa už dozvedeli o niečo skôr, nakoľko ju priamo prezradil oficiálny PlayStation.Blog. Spoločnosť Sony vtedy potvrdila titul Drawn to Death ako prvú hru pre majiteľov PS Plus na PlayStation 4, pričom si tento titul zároveň odbije svoju premiéru. Drawn to Death je akčná multiplayerová záležitosť určená pre 4 hráčov a odohrávajúca sa v rôznych arénach, ktoré sú nakreslené uprostred denníka teenagera. Ďalší titul, ktorý Sony ponúkne majiteľom PlayStation 4, nesie názov Lovers in a Dangerous Spacetime. Ide o arkádu, ktorá posadí hráča do úlohy pilota vesmírnej lode, s ktorou musí prechádzať rôznymi nebezpečnými miestami. Hra si v čase vydania z recenzii odnášala známky okolo 80%, takže určite stojí minimálne za vyskúšanie.

Na PlayStation 3 si pre nás Sony pripravilo akčnú adventúru s názvom Invizimals: The Lost Kingdom. V nej máte možnosť stať sa jednou z populárnych príšeriek Invizimals a pomocou jej špecifických schopností poraziť nebezpečnú armádu robotov. Ďalšou hrou, ktorá je na výber na PlayStation 3, je FPS Alien Rage.

Na PS Vita a súčasne PlayStation 4 si budeme môcť vyskúšať náročný titul 10 Second Ninja, kde budeme s ninjom prechádzať rôznymi levelmi a taktiež sa budeme vyhýbať rôznym nepriateľom či prekážkam. No a posledným titulom na PS Vita a PlayStation 4 je pixelartová arkáda Curses ‘n Chaos.

Ak ste si do svojej knižnice nestihli pridať marcové hry, môžete tak urobiť do utorku, 4. apríla, kedy dôjde k výmene hier.

Komentuj!