Register

A password will be e-mailed to you.

Ak vás zaujíma, čo si pre nás  pripravilo Sony v rámci marcovej ponuky PlayStation Plus, tak ste na správnom mieste. Čo-to sme sa dozvedeli už skôr a to aj vďaka menšiemu úniku informáciu, no tentokrát to máme čierne na bielom. Čo nás teda čaká v marci?

Na PlayStation 4 si v prvom rade budeme môcť zahrať veľmi kvalitnú plošinovku z pohľadu tretej osoby s názvom Tearaway Unfolded. Úlohou hráča je v nej prechádzať cez rôzne pasáže a to za pomoci rozsiahlej interakcie s okolitým prostredím. Ďalšou hrou na PlayStation 4 je Disc Jam, ktorý by mal priniesť mix tenisu a air hokeja. Titul totiž ešte nevyšiel a premiéru si odbije práve v rámci PlayStation Plus.

Na PlayStation 3 si zahráme 2D bojovku s názvom Under Night In-Birth Exe:Late, ktorá, pochopiteľne, ponúka aj co-op pre viacerých hráčov. Do ponuky sa dostala aj hra s názvom Earth Defense Force 2025, pričom sa jedná o strieľačku z pohľadu tretej osoby v ktorej sa chopíme jedného zo štyroch vojakov a budeme bojovať proti mimozemšťanom.

Na PS Vita nám Sony zase ponúka akčnú adventúru s názvom Lumo, ktorú bude možné si zahrať aj na PlayStation 4, a taktiež ďalšiu akčné RPG Severed. Nie zlá ponuka, čo poviete?

Komentuj!