Register

A password will be e-mailed to you.

Filmové adaptácie väčšinou nerobia hrám dobré meno a málokedy sa dajú považovať za vyložene úspešné. Napriek tomu to štúdiá skúšajú stále a pokúšajú sa vydolovať peniaze z hráčov. Jednou z úspešnejších herných adaptácií je aj séria Resident Evil, ktorá sa čoskoro dočká šiesteho a záverečného dielu.

Kvality filmovej série Resident Evil sú sporné a odborná kritika jej nevie prísť na meno. Ani jedna časť nedosiahla na agregátnom serveri Rotten Tomatoes viac ako 33% pozitívnych hodnotení, pričom najvyšší rating 4,5 má prvý diel. Na serveri Metacritic to nie je o nič lepšie a najpozitívnejšie hodnotená je tretia časť s priemerným hodnotením 44/100.

RE-FC-poster1-720x1066

Filmové adaptácie však ignoruje aj množstvo hráčov, ktorým sa nepáči výrazný odklon od ich obľúbenej značky. Svojich divákov si však i tak našla a pri striedmym rozpočtoch súhrnne zarobila takmer 916 miliónov USD. Záverečná časť nazvaná The Final Chapter bude nepochybne atakovať miliardu a po odkladoch spôsobených mimo iného aj tehotenstvom hlavnej hviezdy  Milly Jovovich, na seba upozorňuje prvým trailerom,. Samotného filmu sa oficiálne dočkáme v úvode roku 2017. Aký je váš názor na túto sériu?

Komentuj!