Register

A password will be e-mailed to you.

Filmové spracovania Resident Evil mali zopár svetlejších momentov, no asi nikto nebude rozporovať, že práve animované počiny patria medzi to kvalitnejšie, čo značka ponúkla. V lete sa dočkáme nového prírastku, ktorý nesie názov Resident Evil: Death Island. Pre pár mesiacmi sme dostali teaser, no nastal čas ukázať film prostredníctvom plnohodnotného traileru.

Oficiálna synopsa znie nasledovne: Agent D.S.O. Leon S. Kennedy má za úlohu zachrániť doktora Antonia Taylora pred únoscami, keď jeho prenasledovanie zmarí záhadná žena. Medzitým agent B.S.A.A. Chris Redfield vyšetruje vypuknutie epidémie zombie v San Franciscu, kde sa nedá zistiť príčina nákazy. Jediné, čo majú obete spoločné, je, že všetky nedávno navštívili ostrov Alcatraz. Po tejto stope sa Chris a jeho tím vydávajú na ostrov, kde na nich čaká nová hrôza.

Podľa Capcomu sa dej filmu odohráva v roku 2015 po udalostiach hry Resident Evil 6 (rok 2013) a filmu Resident Evil: Vendetta (rok 2014), no pred Resident Evil VII: biohazard, ktorý sa odohráva v roku 2017. Na Alcatraz sa pozrú najznámejší a najpopulárnejší protagonisti naprieč hernou sériou, predstaví sa už spomínaný Chris Redfield a Leon S. Kennedy, no i Jill Valentine, Claire Redfield alebo Rebecca Chambers známa z Resident Evil 0 a prvého dielu. V Japonsku sa fanúšikovia dočkajú už 7. júla, kde si film budú môcť pozrieť na veľkom plátne, no zvyšok sveta si počká do 25. júla, kedy snímka zamieri do digitálnej distribúcie a na Blu-ray/DVD nosiče.

Komentuj!