Register

A password will be e-mailed to you.

O príchode Game of the Year (GOTY) edície tretieho Zaklínača / Witchera sme už písali na základe úniku od nemeckej ratingovej organizácie. Viac informácií v zápätí priniesol Konrad Tomaszkiewicz, Game Director štúdia CD Projekt RED, ktorý vznik GOTY edície potvrdil. Počas svojho rozhovoru však bol skúpy na informáciu ohľadom dátumu vydania, no dnes už je situácia úplne odlišná.

Ak sa medzi Vami nájdu hráči, ktorý čakali práve na príchod kompletnej edície titulu The Witcher III: Wild Hunt, nastala Vaša chvíľa. Posledné Geraltove dobrodružstvo si budete môcť v GOTY edícii zakúpiť už tento mesiac, a to 30. augusta.

054932

V prípade, že ste dianie okolo jedného z najlepších RPG nesledovali (čo je veľmi nepravdepodobné), tak v tom prípade si ešte objasníme, aký obsah bude na záujemcov čakať. V prvom rade to bude základná hra aj s poslednou aktualizáciou, ktorá do hry priniesla viaceré vylepšenia a novinky, k tomu všetkých 16 DLC balíkov (tie boli síce zdarma, ale aspoň budú pekne pokope), no a samozrejme nesmú chýbať ani dve veľké expanzie – Hearts of Stone (Srdce z kameňa) a Blood and Wine (O víne a krvi). Dohromady tak dostanete “tonu” obsahu a zábavu na viac ako 100 – 150 hodín, čo je naozaj závratný údaj.

The Witcher III: Wild Hunt Game of the Year Edition dorazí na všetky platformy, kde sa titul už ukázal, čiže PC, PS4 a Xbox One. Kto ešte túto výbornú, mnohými oceneniami ocenenú hru nehral, mal by si do kalendára zaznačiť koniec mesiaca a bez pochýb pomôcť Geraltovy na jeho poslednom hernom dobrodružstve. Vhodnejšia príležitosť už nebude.

Cpl6SdAWgAAb1W9

Komentuj!