Register

A password will be e-mailed to you.

Naša krajina nepatrí medzi veľké ryby herného priemyslu, i keď niekoľko zaujímavých kúskov už od nás do sveta putovalo. Vyzerá to tak, že v našej domovskej krajine vzniká ďalší titul, ktorý by mohol zaznamenať úspech. Privítajte hru nazvanú Vaporum…

Podľa stránky titulu pôjde o dungeon crawler určený pre jedného hráča, ktorý sa bude ma herný sveť pozerať z pohľadu prvej osoby. Zaujímavým faktom, ktorý nemožno opomenúť je steampunkové ladenie titulu.

Nakoľko je Vaporum dungeon crawler, pohybovať sa budete krokovo po štvorcoch, ako je tomu napríklad v Legend of Grimrock. Hlavnou náplňou hry bude bojovanie s nepriateľmi a riešenie hádaniek v prostredí plnom záhad a tajomstiev čakajúcich na preskúmanie. Chýbať nebude ani rozvoj Vašej postavy, pričom ovplyvniť ho dokáže každé rozhodnutie. Hráč si bude môcť vytvoriť pre postavu svoje vlastné zručnosti, ktoré mu pomôžu poraziť nepriateľov a prekonať prekážky.

Zatiaľ toho o hre nevieme mnoho, no snáď sa autorom z nezávislého štúdia Fatbot Games podarí vytvoriť kvalitný počin, ktorý sa zaradí medzi to najlepšie z našej krajiny. Pripájame ešte galériu niekoľkých obrázkov, kde si môžete prezrieť niektorých nepriateľov, prípadne herné prostredie.

Ak máte záujem vidieť z Vaporum viac, určite zavítajte na oficiálnu stránku titulu, prípadne sledujte profil hry na Facebooku. My budeme situáciu okolo hry sledovať a akonáhle sa dozvieme viac, budeme Vás informovať.

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky