Register

A password will be e-mailed to you.

Po vydaní P.T. (Playable Teaser) a následnom zániku celého projektu začali vznikať mnohé jeho napodobeniny či pocty. Horor Allison Road bol jednou z nich, pričom doposiaľ to vyzeralo tak, že nás čaká strašidelný výlet, ktorý bude stáť za to.

Bohužiaľ, akými kvalitami by Allison Road oplýval pri vydaní sa už pravdepodobne nedozvieme, keďže sa na oficiálnom Twitter účte objavilo oznámenie o ukončení projektu.

Ako si môžete z tweetu povšimnúť, zverejnený bol iba dnes a bližšie detaily o ukončení sa máme dozvedieť v najbližších dňoch.

Pre hráčsku komunitu a obzvlášť fanúšikov táto správa predstavuje šok, keďže zatiaľ nič nenasvedčovalo tomu, že hra bude zrušená. Titulu sa darilo, o čom svedčí aj predčasné ukončenie Kickastarter kampane, kde autori oznámili, že našli vydavateľa (spoločnosť Team 17) a nebude tým pádom nutnosť financovať projekt z peňazí fanúšikov.

Čo sa pokazilo zatiaľ môžeme iba hádať, možno sa vývoj predražil a v Team 17 si povedali dosť, no je tu aj možnosť, že autorom došli nápady a nevedeli ako poriadne uchopiť hru, ktorá je v podstate o behaní po opustenom dome a unikaní pred zlým dievčatkom. Tak či onak, múdrejší budeme o niekoľko dní, keď autori z Lilith Ltd poskytnú k celej veci oficiálne vyjadrenie. Vyzerá to však tak, že hry inšpirované P.T. sužuje nejaké prekliatie. Najskôr skončil P.T., teraz Allison Road a uvidíme ako dopadne Visage, ktorý je taktiež podobného razenia.

Objavujú sa však i špekulácie, že ide iba o hlúpy žart, ktorý má okolo Allison Road zvýšiť pozornosť, no tento scenár je veľmi nepravdepodobný. Ako to vidíte Vy? Je hre skutočne koniec alebo ide iba o premyslený marketingový ťah? Dajte nám vedieť do diskusie, čo si o celej situácii myslíte.

Komentuj!