Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Nintendo prináša svojim fanúšikom v spolupráci s módnou spoločnosťou Vans kolekciu oblečenia, obuvi a doplnkov inšpirovanú najslávnejšími značkami japonského herného giganta.

Kolekcia je zameraná na rannú éru videoherného priemyslu, takže sa priaznivci Nintenda, respektíve videohier môžu tešiť na potlač inšpirovanú 8-bitovými postavičkami z hier ako Super Mario Bros., Duck Hunt, Donkey Kong a Legend of Zelda. Okrem spomínaných hier budú dostupné aj produkty inšpirované prvou konzolou tejto spoločnosti – Nintendo Entertainment System (skrátene NES).

4OKJUS-ALT2

Nintendo SK8-Hi Reissue s potlačou ovládača NES

Kolekcia bude dostupná vo všetkých veľkostiach pre deti, mládež aj dospelých bez ohľadu na pohlavie, takže si svoj šatník, prípadne botník budú môcť rozšíriť ako muži, tak i ženy.

YYLWHT-HERO

Obuv bude pravdepodobne pre väčšinu z Vás najzaujímavejší sortiment, takže si môžete v galérii pozrieť menšiu ukážku toho, čo Nintendo a Vans ponúknu svojim priaznivcom. Pripojili sme aj obrázky batohu a ponožiek, no skutočne sa jedná iba o časť toho, čo si budete môcť zakúpiť.

Ak Vás kolekcia zaujala a chcete si z nej pozrieť viac, navštívte nasledovný odkaz, ktorý Vás presmeruje zahraničný e-shop Vans. V tuzemských obchodoch by sa veci z tejto kolekcie mali začať objavovať už dnes.

Zdroj: Tlačová správa, Vans (obrázky)

Komentuj!