Register

A password will be e-mailed to you.

Titul Tom Clancy’s The Division patril medzi najočakávanejšie tituly tohto roku. Či UbiSoft dodal hráčom presne taký zážitok ako očakávali by bolo na dlhší rozhovor, no výborné predaje prispeli k tomu, že nás pravdepodobne čaká filmová adaptácia.

Zatiaľ je síce ťažko niečo potvrdiť, správu o sfilmovaní Tom Clancy’s The Division treba brať ako nepodloženú, no to nebráni tomu, aby sme sa rovno dozvedeli meno herca, ktorý si strihne hlavnú úlohu. Voľba údajne padla na herca menom Jake Gyllenhall, ktorý by mal byť zároveň producentom filmu. Ak sa daná správa potvrdí, pôjde už o druhú spoluprácu Gyllenhalla a UbiSoftu, nakoľko si tento talentovaný herec zahral hlavnú úlohu vo filme Princ z Perzie: Piesky času (písali sme o ňom aj v našom článku venovanom filmom podľa videohier), ktorý ako iste viete vznikol na základe hry od francúzskej spoločnosti UbiSoft.

jake-gyllenhaal-prince-of-persia-1

Ako sme už povedali, zatiaľ nie nič potvrdené, no keďže UbiSoft už tento rok prinesie do kín film Assassin’s Creed, prečo by nemohli zadaptovať aj svoj ďalší počin. Námet by to vôbec nemusel byť zlý, no ako celá situácia dopadne zatiaľ nebudeme hádať. Ak by sa však tieto špekulácie potvrdili, boli by ste radi? Alebo radšej odporúčate aby sa UbiSoft venoval hrám a filmový priemysel prenechal iným? Dajte nám vedieť do diskusie, radi Váš názor uvítame.

Komentuj!