Register

A password will be e-mailed to you.

Po rokoch sa možno konečne dočkáme ďalšej stratégie z prostredia Warcraftu. V rozhovore pre server IGN to naznačil Tim Morten z Blizzardu, ktorý stojí za hrou StarCraft II: Legacy of the Void.

“Toto nie je koniec StarCraftu, aj keď je to koniec príbehu týchto postáv. Nemáme zatiaľ žiadne konkrétne plány, ale tento svet má veľký potenciál pre ďalšie príbehy,” odpovedal Morten na otázku, či Legacy of the Void zároveň znamená koniec série StarCraft. Tiež však dodal, že aj keď je tu šanca na StarCraft III s úplne novými postavami, nie je to jediná možnosť, ktorú Blizzard zvažuje.

“Veľmi nás teší vidieť, že je dopyt po ďalších RTS hrách zo sveta Warcraftu, takže si myslím, že hneď ako dokončíme Void, si spolu sadneme ako tím a porozprávame sa o tom, čím sa inšpirujeme pre ďalšiu prácu. Určite však zvážime Warcraft, StarCraft, poprípade tiež nové nápady. Všetko je možné.”

Aj keď teda zatiaľ nič nie je definitívne potvrdené, z Mortenových vyjadrení vyplýva, že Blizzard je myšlienke nového Warcraftu naklonený oveľa viac, než ako tomu bolo v minulosti. Ostáva nám len dúfať a medzitým si skrátiť čakanie na definitívny verdikt napríklad chystaným Warcraft filmom alebo novou expanziou pre World of Warcraft.

Komentuj!