Register

A password will be e-mailed to you.

Eidos Montreal zverejnil na svojom Twitteri informáciu o prichádzajúcom Deus Ex: Mankind Divided, ktorá potvrdzuje, že hra bude obsahovať nový mód, poeticky nazvaný “New Game+“. Otázne je, čo tento mód bude obsahovať, avšak autori z Eidosu sa pravdepodobne nechali inšpirovať u Poliakov, ktorí pre nového Witchera oznámili “New Game+” mód ako Free DLC.

Čo môžeme očakávať od tohto módu? Pravdepodobne to, čo znamená. Prejdete hlavnú dejovú líniu, radi by ste začali hru hrať odznova a chceli si pritom zachovať určité atribúty, ktoré ste nadobudli pri prvotnom prejdení hry? New Game+ vám v tom pomôže. K tomu si samozrejme budete môcť pozrieť lokality, ktoré ste si pri prvom prejdení preskúmať nestihli. Táto informácia nie je na sto percentne potvrdená, avšak logicky vyplýva z názvu módu.

V novom vydaní DXTV na oficiálnom Youtube kanáli Deus Ex sa Jean-Francois Dugas a Patrick Fortier vyjadrili, že New Game+ mód dá hráčom možnosť detailne preskúmať všetky mapy v hre a objaviť všetky zákutia.

Toto francúzske duo sa takisto vyjadrilo k určitým zmenám hrateľnosti, ako napríklad k lepšiemu systému získavania skúseností, kedy vás systém odmení “bodmi skúseností” aj za veci, ako je napríklad akčný prístup, tzn. strieľate všetko, čo vám príde do cesty. Eidos chcel takto odstrániť pocit hráčov, že je v hre iba jediný spôsob, ako ju pokoriť. Adam Jensen, hlavná postava, bude disponovať vylepšeným “Smart Vision”, ktorý vám vysvieti “loot”, nepriateľov a ich zbrane spolu s typom munície. Takisto si budete môcť počas boja upraviť zbraň k vášmu požadovanému hernému štýlu ala Crysis 1,2,3. Krycí systém prešiel značnými zmenami, kedy sa Adam bude môcť svižne kryť a premiestňovať medzi rôznymi prekážkami. Čo sa hackovania týka, tak v novom dieli Deus Ex budete môcť hackovať aj z diaľky.

Okrem zmien hrateľnosti je tu ešte jedna novinka, a to tá, že Australský herec Vernon Wells nadabuje jednu z postáv v hre. Akú presne však zatiaľ nevieme. Vernon Wells je známy svojou rolou Weza vo filme Mad Max 2: The Road Warrior. Poznať ho môžete takisto ako postavu Bennetta z flmu Commando, kde si zahral aj Arnie Schwarzenegger.

Deus Ex TV, v ktorej sa dozviete viac o prichádzajúcom titule:

Deus Ex: Mankind Divided výjde v roku 2016.

 

Zdroj: PCGamer, Vlastný.

Komentuj!