Register

A password will be e-mailed to you.

Mass Effect: Andromeda od štúdia Bioware, hádam najočakávejšia sci-fi hra, si vezme príklad od svojho predchodcu a preberie pár herných prvkov, ktoré sa po prvých troch častiach tejto série preukázali ako kvalitné a dodávajúce hre niečo špecifické, čo dopomohlo k lepšiemu hernému zážitku pre hráčov.

Nový diel pobeží na vypožičanom engine od švédskeho štúdia DICE, ktoré je primárne zodpovedné za sériu Battlefield, ktorá používa Frostbite engine už od dielu Bad Company.

mass-effect-andromeda-stills1

Okrem vynovenej grafiky kladie nový Mass Effect dôraz aj na dynamické plynutie príbehu a svižnejšie boje. Pravdepodobne už neuvidíme žiadne z predošlých tvárí, aspoň nie z tých hlavných. Je však možné, že menej významné postavy sa opäť ukážu. Toto rozhodnutie je celkom logické vzhľadom na fakt, že sa tento diel bude odohrávať v úplne novej galaxii, konkrétne v galaxii Andromeda. Mass Effect 1,2 a 3 sa odohrávali v Mliečnej dráhe. Do hry by sa takisto malo vrátiť populárne vozidlo Mako, ktorým budete preskúmavať rozhľahlé planéty, pričom skúmanie planét bude v tomto diely nosným prvkom, na ktorý autori kladú veľký dôraz.

v-mass-effect-andromeda-sa-nev-image-591

O novom Mass Effecte zatiaľ veľa informácií nemáme a budeme si pravdepodobne nejaký ten mesiac ešte počkať, no aj takéto útržky informácií nám dávajú určitý obraz o tom, čo od hry môžeme očakávať, a čo zasa nie.

Mass Effect: Andromeda by mal výjsť v priebehu roka 2016, no predpokladáme, že až pri jeho konci.

is-mass-effect-4-andromeda-set-during-shepard-s-life-or-does-the-mako-hold-secrets-mass-471213

 

Zdroj: VG247, Vlastný.

Komentuj!