Register

A password will be e-mailed to you.

Major Nelson dnes informoval na jeho stránke o Prototype Biohazard edície.

O čo sa jedná? Prototype Biohazard sa skladá z dvoch hier. Prototype a Prototype 2. Obe hry už majú zopár rokov. Prototype vyšiel v roku 2009, pričom dvojka vyšla v roku 2012.

K dnešnému dňu si môžete zakúpiť obe hry v “balení”, v ktorom dostanete vylepšené textúry, podporu FULL HD rozlíšenia a zvýšený počet obrázkov za sekundu (frame-rate), plus k dvojke dostanete DLC (príbehové rozšírenie).

Ak sa rozhodnete si hru zakúpiť, pripravte si približne 17 GB miesta na vašom pevnom disku.

prototype

V samotnom Prototype hráte za postavu Alexa Mercera, muža, ktorý sa môže premieňať a jeho údy tak môžu nadobúdať rôznych smrteľných rozmerov a vražedných predmetov.

Prototype 2 pokračuje tam, kde jednotka skončila. V dvojke hráte za Jamesa Hellera, ktorý sa tak isto môže meniť na iných ľudí, rôzne smrteľné monštrá a tvary, vďaka ktorým potlačíte akokoľvek silný odpor.

Radical Entertainment však pokračovaním hry Prototype nenaplnili vrecká Activisionu natoľko, aby im dovolili vydať ďalšiu samostatnú hru, a tak boli zamestnanci buď prepustení, alebo prerozdelení do iných štúdií, ktoré Activision spravuje.

To však nemení nič na tom, že tieto dve hry ponúkajú kopu zábavy a rozhodne sa oplatí dať týmto hrám po rokoch znova šancu.

Prototype Biohazard vás výjde na 49.99$. Ak si však nechcete kupovať obe hry spolu, počkajte si do 11. augusta, kedy Activision uvoľní obe vylepšené verzie do predaja samostatne.

Pre Xbox One si môžete hru zakúpiť tu.

Pre Playstation 4 zatiaľ hra nie je dostupná, no malo by sa to zmeniť v priebehu pár hodín.

 

 

Zdroj: Gamespot, Vlastný.

Komentuj!