Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári spoločnosti Bandai Namco, ktorá sídli v Japonsku pred nedávnom predstavili akčný RPG titul s názvom Code Vein. Príbeh je zasadený do post-apokalyptického prostredia a v hlavnej úlohe sa predstavia futuristickí upíri.

Spolu s predstavením autori hráčom ponúkli prvý trailer, ktorý si môžete pozrieť v našom predošlom článku o tomto počine. Hra rozhodne nebude trpieť nedostatkom striekajúcej krvi, no fanúšikom RPG hier ponúkne aj prvky, ktoré majú na tomto žánri radi. Code Vein sa snaží zaujať kombináciou realistického prostredia spoločne s anime štylizáciou herných postáv a musíme povedať, že to zatiaľ vôbec nevyzerá zle. Okrem spomínaného traileru autori ukázali fanúšikom aj slušnú várku screenshotov. Grafika, ktorú vidíme dych nevyráža, avšak ani neurazí detailné oko hráča.

Z obrázkov je jasné, že počas hry budete mať na výber medzi dvomi spoločníkmi. Dôležitou súčasťou hry má byť aj systém, ktorý umožňuje výber spoločníka na cesty do krutého sveta plného upírov. Ak si k svojmu spôsobu hrania zvolíte vhodného partnera, môže byť smrť nepriateľov rýchlejšia. Code Vein podľa všetkého ponúkne širokú škálu zbraní a špeciálnych schopností. Podľa slov viceprezidenta marketingu v spoločnosti, hlavný dôraz je, ako obvykle v japonských hrách, kladený na dejovú líniu, ktorá údajne prinesie mnoho desivých zvratov.

Code Vein má podľa slov vydavateľa vyjsť v roku 2018. Pre fanúšikov konzol PlayStation 4 a Xbox One je to pozitívna správa, i keď vydanie v tomto roku by potešilo ešte viac. Či však Code Vein poteší aj nadšencov PC, to doposiaľ nevieme.

Komentuj!