Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte len skončila jedna súťaž a už tu máme ďalšiu. Práve v týchto dňoch do kín prichádza ďalší film z produkcie štúdia Marvel, a to Guardians of the Galaxy Vol. 2, alebo po našom Strážcovia Galaxie 2. Máme teda ideálnu príležitosť zahrať si o herné spracovanie komiksu Guardians of the Galaxy od štúdia Telltale Games.

Spoločnosť Telltale Games azda nie je nutné predstavovať. Kalifornské štúdio má na konte už niekoľko hier na motívy komiksov, pričom medzi najznámejšie patria počiny ako The Walking Dead, Batman: The Telltale Series či The Wolf Among Us. Titul Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series je zatiaľ ich najnovšie dielo, a pokiaľ máte radi tvorbu Telltale Games, prípadne obľubujete komiksy, toto dobrodružstvo by mohlo byť niečo pre vás. Zahráme si o PC verziu, ktorú nám do súťaže venoval internetový obchod Kinguin.

Ak ste sa tešili, že hra má nejaký súvis s filmovým spracovaním, musíme vás sklamať, pretože hra má pôvodný príbeh. To však neznamená, že by hra s filmovou adaptáciou nemala žiadne podobné črty, napríklad soundtrack sa filmom inšpiroval. Herný Strážcovia Galaxie prinášajú všetky prvky, ktoré poznáme z predošlých hier od Telltale Games. Či je to dobrá, alebo zlá správa necháme na posúdenie vám, no hra si určite pozornosť zaslúži, o čom svedčia aj recenzie prvej epizódy s názvom Tangled Up in Blue, ktorá vyšla počas minulého mesiaca. Na Metacritic si hra v závislosti od platformy drží priemer hodnotení od 70% po 77%, čo rozhodne nie je zlé hodnotenie. Naša recenzia dorazí taktiež, no o tom niekedy nabudúce, teraz poďme súťažiť!

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné dať na Facebooku verejne zdieľať status odkazujúci na súťaž, taktiež dať na súťažný status like a do komentáru napíšte, ktorú hru na motívy komiksu máte najradšej. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Nezabudnite našu FB stránku podporiť likom, budete tak mať prehľad o novinkách z herného sveta a neuniknú vám ani ďalšie súťaže 🙂

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie somhrac.sk a pracovníci internetového obchodu Kinguin. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 03. mája 2017 do 06. mája (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercu zverejníme v nasledovných dňoch.

Za poskytnutie titulu Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series do súťaže ďakujeme internetovému obchodu Kinguin.

Komentuj!