Register

A password will be e-mailed to you.

Keď sa objavil prvý teaser na novinku z vydavateľstva Namco Bandai, okamžite sa internet naplnil špekuláciami, o akú hru sa bude jednať. Najnovším trailerom tvorcovia vyvrátili domnienky, že sa bude jednať o Bloodborne 2. Novou hrou z ich produkcie bude Code Vein – upírske RPG s prvkami anime.

Už z ukážok hrateľnosti je zrejmá inšpirácia sériami Dark Souls, či Bloodborne. Bojovník v nich používa rukavicu s tesákmi, aby ňou kradol duše padlých nepriateľov. Tie následne využíva k zlepšovaniu svojej postavy. Súboje s bossmi sú zamerané na pohyb, kde sa počíta každá rana. Postreh a načasovanie sa znova dostáva do popredia pred naleštenú zbroj, či reťazenie komb. Ako nový prvok zaujme i využitie spolubojovníka. Grafika prostredia, ktorá sa nesie v štýle japonského anime, je vynikajúca a napríklad bojisko medzi rozpoltenými mrakodrapmi pôsobí naozaj impozantne.

Hláška Prepare to Dine, ktorá nás víta v úvode teaseru, až príliš nápadne odkazuje sériu Dark Souls, takže očakávania nie sú práve malé. Vydanie je plánované na rok 2018, aj keď zatiaľ iba pre konzoly. Zostáva len dúfať, že samotná hra bude rovnako chutná, ako návnada, ktorú nadhodil Namco Bandai.

Komentuj!