Register

A password will be e-mailed to you.

Zábavná skákačka od Nintenda – Super Mario Run vyšla iba v decembri a dostupná je vo viac ako sto krajinách. Hru sme taktiež recenzovali, no bohužiaľ, vyšla iba pre iOS, čo mnohých hráčov určite sklamalo. Nemusíte však zúfať, pretože ako sa zdá, svitá nám na lepšie časy. Spoločnosť Nintendo pripravuje Android verziu, ktorá, zdá sa, vyjde už onedlho. 

super-mario-run-apk-android

Aby to neboli len prázdne reči, vývojári sa rozhodli odštartovať predbežnú registráciu pre hráčov s operačným systémom Android. Pre nedočkavých teda odporúčam možnosť zaregistrovať sa v predstihu a ako sa zdá, android verzia hry bude na chlp rovnaká ako tá pre iOS. Prvé úrovne hry budú k dispozícii zdarma a za ostatné bude potrebné si zaplatiť. Prvý mobilný Mário získal už pár dní po vydaní obrovské ovácie a stiahlo si ho hneď viac než 50 miliónov hráčov. Verím, že toto číslo po vydaní na Androide rapídne stúpne.

Kto by mal záujem byť nablízku najnovším informáciám o Máriovi na Androide, môže sa zaregistrovať sa na oficiálnej android stránke.

 

Komentuj!