Register

A password will be e-mailed to you.

Režisér hry Avowed, Carrie Patel, nám počas Xbox Developer_Direct ponúkol prvý podrobný pohľad na hrateľnosť v nadchádzajúcej fantasy akčnej RPG od Obsidian Entertainment, od dynamického boja až po premyslenú reaktivitu až po “farebný, živý a podivný” svet situovaný v Living Lands. Avowed pokračuje v charakteristickom štýle Obsidianu vytvárania hier s hlbokými témami a hráčskym výberom na popredí.

Nielenže budeme robiť príbehové rozhodnutia, ktoré môžu ovplyvniť zmeny v hre, ale Avowed sa tiež pokúsi ponúknuť voľbu v boji. Gabe Paramo, herný riaditeľ, diskutoval vo videu nielen o tom, ako pestré budú vaše zbrane – od zbraní na blízko cez diaľkové zbrane a luky až po kúzelné palice, ale aj o tom, aký flexibilný môže byť boj, umožňujúc vám rýchlo meniť vybavenie pre stretnutia s nepriateľmi. Výmena vybavenia znamená, že môžete pristupovať k boju tak, ako sa vám páči.

Ďalej vysvetlil umelecký riaditeľ Matt Hansen, popísal Living Lands ako záhadný ostrov tvorený divoko rôznorodými regiónmi, ponúkajúc vizuálne rozmanité a na prieskum stvorené prostredia. S tajomstvami ukrytými po celých regiónoch si vychutnáme pusté púšte, zelené lesy, pustatiny, vulkanické biómy a ďalšie lokality.

To však nie je všetko ohľadom Avowed – ak vás hra zaujíma, nezabudnite si naladiť Xbox Podcast v pondelok 22. januára, kde bude exkluzívny rozhovor s niektorými vývojármi Obsidianu, počas ktorého získate ešte viac informácií a odhalení o hrateľnosti.

Avowed cieli na vydanie počas tohtoročnej jesene pre Xbox Series X|S, PC a Cloud, pričom príde do Xbox Game Pass a PC Game Pass knižnice v deň vydania.

Zdroje: Xbox Developer_Direct, Xbox Wire

Komentuj!