Register

A password will be e-mailed to you.

Počas Xbox Developer_Direct 2024 nechýbala ani prezentácia štúdia Ninja theory, ktorá pripravuje Senua’s Saga: Hellblade II. Hra sa síce opäť moc nepredviedla priamo v pohybe, no aspoň sme dostali dátum vydania a nahliadli viac do zákulisia vývoja.

Ninja Theory nás zaviedli do svojho štúdia v Cambridge, aby sme si mohli pozrieť Senua’s Saga: Hellblade II, stretnúť sa s časťou tímu a dozvedieť sa viac o remesle za ich novým titulom, ktorý je teraz v záverečnej fáze vývoja.

Vo videu sme sa dozvedeli viac o Senuinej novej ceste, ktorá ju zavedie na Island, drsnú a brutálnu krajinu sužovanú mytológiou a tyranizmom. Dostali sme nový pohľad na Senuine zážitky zo sveta, videné jej očami ako niekoho, kto zažíva psychózu, a videli sme niektoré z jej násilných bojov so stvoreniami Draugar. Tiež sme sa dozvedeli viac podrobností o tom, čo hráči môžu očakávať od príbehu hry a ako binaurálny a priestorový zvuk pohltí hráčov do sveta Hellblade.

K Senui sa na jej novej výprave budeme môcť pripojiť 21. mája. Titul Senua’s Saga: Hellblade II je už teraz dostupný na predobjednanie na Steame a predinštalovanie skrz Xbox Game Pass. Hra bude dostupná k zakúpeniu iba digitálne za zníženú cenu 49.99€, pričom dĺžka hry by mala byť podobná predchodcovi, hoci pôvodne vyzeralo, že pôjde predsa len o väčšiu hru než v prípade prvého dielu. Snáď dlhý vývoj v konečnom dôsledku prinesie aj kvalitný produkt, minimálne však po grafickej stránke tomu tak bude.

Zdroje: Xbox Developer_Direct, Xbox Wire

Komentuj!