Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári z francúzskeho štúdia Dontnod, autori hry Vampyre, postupne predstavujú svoje nové akčné RPG Banishers: Ghosts of New Eden.

Aktuálne v prvom videu vývojári odhalili aj zvláštnych nepriateľov, konkrétne najrôznejšie príšery, ktorým budeme čeliť v tamojšom temnom svete. Na konci prvého videa je naznačené aj nejaké veľké monštrum.

Druhé video sa zameriava na rituály, vyvolávajúce ozveny minulosti, ktoré by mali odhaliť nevyslovené pravdy. Aby ste mohli vykonať rituál, musíte zhromaždiť potrebné materiály a zdroje.
Tretie video nám predstavuje dvoch lovcov duchov aj zároveň milencov. Antea a Red sa síce nezhodujú vo všetkom, ale láska ich stále spája. Udalosti však preveria, či je dostatočne silná.

Dej sa odohráva v Novom Edene v roku 1695. Antea Duarteová a Red mac Raith sú milenci ktorí sa zaviazali chrániť živých pred hrozbou prežívajúcich duchov a prízrakov. Po katastrofálnej poslednej misii je Antea smrteľne zranená a stáva sa jedným z duchov, ktorých nenávidí. V strašidelnej divočine Severnej Ameriky dvojica zúfalo hľadá spôsob, ako Anteu oslobodiť od jej prekliatia.

Banishers: Ghosts of New Eden vyjde už onedlho, konkrétne 13. februára 2024 na platformách PlayStation 5, Xbox Series X/S a PC. Konzolové verzie budú k dispozícii nielen digitálne, ale aj v krabicovej verzii.

Komentuj!