Register

A password will be e-mailed to you.

Videoherné adaptácie sú stále pomerne atraktívnym produktom, na ktorý mnohí fanúšikovia počujú. Dôkazom toho je aj pripravovaná (a práve odprezentovaná) prvá séria seriálu z univerza ikonických hier s názvom Fallout. Čo nám odhalil takzvaný teaser trailer a máme sa na čo tešiť?

Aktuálne len ťažko povedať. Nevyzerá to však ideálne. Trailer v podstate celý čas lavíruje medzi seriálovou epikou a čudným cosplay videom od nadšených fanúšikov a je to cítiť. Tak isto aj v tóne, ktorý neprestajne skáče medzi serióznym post-apokalyptickým príbehom a satirou zasadenou do zničeného sveta, kde je možné úplne všetko. V odprezentovanej podobe naozaj iba ťažko uhádnuť či budú autori schopní spracovať tento zvláštny mix a efektívne ho zladiť k maximálnemu úžitku.

Na strane druhej tu však sú pomerne atraktívne mená, ktoré sú s celým projektom spojené. Z hereckého osadenstva by sme mali zmieniť napríklad Waltona Gogginsa alebo Kyle MacLachlana, ktorého mnohí poznajú ako pôvodného filmového Paula Atreidea. Súčasne by sa mal réžie ujať Johantan Nolan (áno, brat svetoznámeho režiséra nedávneho Oppenheimera), čo je takisto osobnosť, ktorá vzbudzuje isté očakávania. Jednou zo scenáristiek projektu je však aj Geneva Robertson-Dworet. Tú zrejme po mene nepoznáte, avšak pracovala na originálnej Captain Marvel, pričom tento fakt už môže vzbudzovať isté obavy.

Dátum vydania je aktuálne stanovený na dvanásteho apríla 2023, pričom počin sa objaví na Prime Video, kde sa, mimo iné, svojho času ukázal i seriál Halo, ktorý nebol prijatý najideálnejšie (hoci nie bezvýhradne negatívne). Tak snáď práve tento počin dopadne (aspoň o niečo) lepšie.

Komentuj!