Register

A password will be e-mailed to you.

Minulé kalendárne obdobie sa fanúšikovia známej first person shooter akcie s názvom Halo dočkali seriálovej adaptácie. Názory na ňu boli rôzne, niektorí nadšenci zostali pomerne sklamaní, iným sa počin viac-menej páčil. Práve preto celá záležitosť zbierala rozporuplné známky a jej budúcnosť (minimálne tá kvalitatívna) nebola istá. Teraz sme však videli prvý útržok z už nakrúteného pokračovania.

Ak na niekoľko momentov zabrúsite v histórii internetu, zistíte, že druhá sezóna bola potvrdená ešte pred odvysielaním pilotného dielu sfilmovaného Halo. To znamená, že streamovacia služba Paramount+ projektu pomerne verila. O istom úspechu svedčí aj prehlásenie spoločnosti, že práve tento science fiction seriál mal najvyššiu sledovanosť debutu zo všetkých počinov, ktoré kedy vydali (hoci konkrétne čísla sme, žiaľ, nedostali).

Aj to bude jeden z dôvodov prečo v seriáli Paramount, pravdepodobne, pokračoval. Ostatne, môžete dostávať negatívnu kritiku, v prípade, že diváci stále váš film či seriál pozerajú (a teda aj predplácajú konkrétnu službu), môžete byť v podstate spokojný.

Druhá sezóna k nám má doraziť ôsmeho februára 2024, čiže takmer dva roky po premiére prvotiny. Hneď na deň D máme dostať dve prvé epizódy, pričom následne vyjde jedna týždenne. Ešte môžeme doplniť, že aj táto séria má mať deväť dielov, rovnako ako tá prvá.

Dáte pokračovaniu Halo šancu, prípadne vás prvotina príliš nezaujala? Pokojne sa podeľte o svoje názory a domnienky prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!