Register

A password will be e-mailed to you.

Herné adaptácie sa len málokedy tešia nejakej zásadnejšej popularite. Napriek tomu sme najmä v posledných rokoch mohli vidieť hneď niekoľko podarených kúskov vychádzajúcich z početných virtuálnych svetov. Menovite napríklad filmový Mario alebo Sonic či napríklad Arcane. Aktuálne sa k úspešným produktom môže pripísať i Fallout z produkcie digitálneho giganta menom Amazon.

Môžeme skonštatovať, že na túto hernú transformáciu do podoby hraného média sa upierali zraky mnohých. Ostatne, ide o obrovský RPG kult pýšiaci sa dekádami úspešnej existencie. Podľa všetkého však aj tento seriál dopadol na výbornú. A to nielen u kritikov ale aj u divákov všetkého druhu. Pochopiteľne, našli sa aj kritickejšie názory poukazujúce na každú drobnosť či obmenu oproti pôvodnému materiálu, pozitívnejšie hlasy však rezonujú výrazne viac.

Svedčí o tom aj fakt, že hranie Fallout hier masívne stúplo. Amazon taktiež prehlásil, že ide o najúspešnejší projekt od (katastrofálne prijatého) fantasy Rings of Power zo sveta Pána Prsteňov. Je teda logické, že sa s týmto post-apokalyptickým univerzom pokračovať bude a to v pomerne veľkom štýle. Koniec koncov, teraz už nemá zmysel prehnane šetriť.

Aktuálne nevieme ako bude počin pokračovať a ani koľkých epizód sa dočká. Napriek tomu ale Amazon potvrdil, že druhá sezóna skutočne príde. Nevieme síce kedy, avšak ak patríte medzi priaznivcov Falloutu, môžete sa v podstate začať tešiť. Čo myslíte, bude sa projektu dariť aj v rokoch budúcich, prípadne kvalitatívna latka (ako to tak býva) klesne? Pokojne sa podeľte o svoje predikcie prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!