Register

A password will be e-mailed to you.

Iba nedávno sme sa dozvedeli, že sa v štúdiu Bungie prepúšťalo, pričom v zápätí dorazili aj neoficiálne informácie o odklade rozšírenia The Final Shape pre Destiny 2, ktoré by malo predstavovať vyvrcholenie príbehu rozprávaného už 10 rokov. Vývojári sa síce z odkladu ako takého netešia, no na druhej strane majú aj radosť, pretože vďaka tomu môžu naplniť víziu, ktorú si stanovili, nakoľko chcú fanúšikov potešiť prvotriednym rozšírením. Odklad rozšírenia však so sebou prináša aj zmenu vo vydávaní pravidelného obsahu.

Začnime tým najdôležitejším, ak ste si nevšimli už na titulnom obrázku – rozšírenie The Final Shape po novom vyjde 4. júna 2024. Späť však k obsahu, ktorý dorazí do vydania DLC. Sezóna prianí začne zajtra (to jest 28.11.2023) a potrvá až do vydania The Final Shape v júni. Zatiaľ čo väčšina obsahu a príbehu pre Season of the Wish bude pribúdať od konca novembra do februára, ako bolo pôvodne plánované, tím pridáva nový obsah, do ktorého môžu naskočiť všetci hráči až do spustenia The Final Shape.

K spomínanému obsahu budú patriť nové týždenné úlohy založené na postupe s názvom Wish (Priania) a zároveň dôjde aj k spusteniu Moments of Triumph (Momentov triumfu) s jedinečnými odmenami. Tento obsah dorazí počas februára. Na marec sa presunú Guardian Games so zameraním na súperenie tried proti triedam. V apríli dorazí dvojmesačná aktualizácia obsahu s názvom Destiny 2: Into the Light dostupná pre všetkých, ktorá pripraví hráčov na cestu Guardiana k Travellerovi. To všetko bude doplnkom k pokračujúcemu úsiliu PvP Strike tímu, vrátane troch nových máp pre PvP, ktoré sa objavia v máji. Vývojári ešte dodávajú, že v apríli sa s nami podelia o oveľa viac informácií vrátane úplne nových herných mechanizmov, aby lepšie predstavili čo je v súčasnosti vo vývoji.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!