Register

A password will be e-mailed to you.

VR je momentálnym trendom, ktorý počas terajšieho kalendárneho obdobia podporilo aj japonské Sony. Vydali totiž vlastný headset. Ten sa teší veľkej popularite z pohľad kvality zariadenia, akurát pomerne zaostáva v predajoch, čo je však zásluhou premrštenej cenovky a súčasne aj faktu, že zariadenia vychádzalo krátko po Vianociach. Napriek tomu hry pre virtuálnu realitu neprestávajú autori vydávať, jedným z takýchto projektov je aj Arken Age.

Príbeh titulu sa má odohrávať vo fiktívnom fantasy svete, ktorý sa ocitá pod okupáciou nepriateľskej frakcie. Pomerne klasické zasadenie, ktoré však má potenciál prísť s adekvátne akčnou hrateľnosťou plnou zaujímavých dynamických sekvencií. Na tie, koniec koncov, upozorňuje aj samotná ukážka.

Trailer sa primárne skladá zo súbojových pasáží, v ktorých sa využíva kombinácia strelných zbraní a mečov. Šerm i rôzne triky sú podľa všetkého limitované iba na základne vašej fantázie a hráčskych schopností. Aktuálne to nevyzerá, že by mohlo ísť o niečo revolučné, no nepochybne by sme minimálne mali dostať slušný žánrový projekt, ktorý využije potenciál hardvéru.

Titul by mal vyjsť pre PS VR2 ako aj na digitálnom gigantovi, teda na Steame. Aktuálne nedisponujeme fixným dátumom vydania, avšak vieme, že projekt podľa všetkého dorazí v priebehu nadchádzajúceho kalendárneho obdobia. Dáte mu šancu, prípadne vás ošiaľ okolo virtuálnych realít skôr míňa? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom dostupných komentárov.

Komentuj!