Register

A password will be e-mailed to you.

Ak máte radi virtuálne plavby po rozbúrených moriach v štýle známeho počinu Sea of Thieves a hľadáte ďalšie pirátske dobrodružstvo, tak zbystrite pozornosť, lebo Blazing Sails sa práve dostalo z Early Access.

Blazing Sails bolo v predbežnom prístupe od septembra 2020, pričom s jeho vývojom pomáhali aj fanúšikovia. Ide o battle royale titul s námornými PvP bitkami, v ktorom si môžete vytvoriť vlastného piráta a loď, spojiť sa s ostatnými hráčmi a vydať sa na prieskum mapy pri hľadaní truhlíc s pokladmi. Samozrejme pri tom narazíte aj na ďalšie posádky, s ktorými budete bojovať nielen na mori, ale aj na súši.

“Náš Battle Royale ponúka jedinečný pohľad na tento žáner. Vychutnajte si dynamickú kombináciu súbojov s mečmi na súši a epických námorných bitiek! Potopte každú ďalšiu posádku a vyjdite z bitky víťazne. Keď nemáte náladu na plienenie, vyberte si režim Galleon Conquest a zažite bitky ako vo filmoch s obrovskou galeonou. Ničte pirátov, potápajte ostatné lode a získavajte vlajky, aby ste zvíťazili,” píšu v tlačovej správe vývojári zo štúdia Get Up Games.

Blazing Sails si môžete kúpiť za 9,61€ na Steame (v súčasnosti je tam 35 % zľava), alebo aj v obchode Epic Games Store.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky