Register

A password will be e-mailed to you.

Stratégia Men of War 2 bola síce odložená až na rok 2024, ale vývojári z ukrajinského štúdia Best Way pozývajú do ďalšej verejnej beta verzie. Záujemcovia si teda budú môcť v najbližších dňoch vyskúšať vojnovú stratégiu v reálnom čase zasadenú do obdobia druhej svetovej vojny.

Novinkou oproti predchádzajúcej betaverzii je režim Office. Ide o náročný scenár PvE, ktorý vyžaduje strategickú zdatnosť proti AI. Musíte v ňom šikovne koordinovať svoje útočné a obranné sily a robiť rozhodnutia v zlomku sekundy. V opačnom prípade sa vám nepodarí ochrániť vášho dôstojníka počas stanoveného času. Ak sa ho nepriateľovi podarí zlikvidovať, hra sa končí. Okrem nového režimu Office sa vrátia všetky režimy PvE a PvP z predchádzajúcich otvorených testov. Doplnia ich dve misie pre jedného hráča zasadené do kľúčových momentov histórie druhej svetovej vojny pre americké a nemecké jednotky.

Víkendová verejná beta sa začne 16. novembra a potrvá do 21. novembra na Steame. “Vývojári budú naďalej pracovať na vylepšovaní a vyvažovaní na základe čerstvej spätnej väzby od hráčov z tejto bety,” tvrdí vydavateľstvo Fulqrum, ktoré Men of War 2 od štúdia Best Way vydá na platforme PC niekedy v priebehu budúceho roku.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky