Register

A password will be e-mailed to you.

Známy simulátor poľnohospodára s názvom Farming Simulator 22 dostal prémiové rozšírenie, prinášajúce nový stredoeurópsky región inšpirovaný krajinami ako je práve Slovensko. Malebná krajina ponúka úrodnú pôdu vhodnú na pestovanie novej zeleniny: mrkvy, alebo aj červenej repy.

Kedže tieto nové plodiny si vyžadujú aj špeciálne vybavenie, tak hráči dostávajú k dispozícii aj novú techniku ako je napríklad – napríklad samohybný kombajn ZKIV od spoločnosti Dewulf. Vaša virtuálna garáž sa rozrastie o viac ako 35 vozidiel a strojov. Značky ako Dewulf, Gorenc, Agrio, WIFO a ďalšie zariadenia od výrobcov ako BEDNAR, Fiat, GRIMME, Kverneland a SaMASZ sa v sérii objavujú po prvýkrát.

Ak ešte Farming Simulator 22 nemáte, môžete si zakúpiť od dnešného dňa, teda od 14. novembra 2023 prémiovú edíciu pre PC a posledné dve generácie PlayStation a Xbox. Obsahuje základnú hru, sedem oficiálnych balíčkov a dve hlavné rozšírenia. Platinum Expansion obsahuje ešte aj navyše aj rozšírenie zamerané na lesníctvo, ktoré do série prináša značku Volvo, novú mapu a ďalšie prvky.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky