Register

A password will be e-mailed to you.

Október je pred nami, a to znamená, že prvý mesiac aktuálneho školského roku je preč. Desiaty mesiac prinesie, ako obvykle, novú nádielku hier v predplatnom PS Plus, pričom tento raz dostaneme po zvláštnom septembri zaujímavejšiu trojicu titulov.

The Callisto Protocol | PS5, PS4

Duchovný nástupca Dead Space neoslovil hráčov tak, ako sa dúfalo a je vysoko pravdepodobné, že táto značka to už má za sebou. Hoci recenzie neboli zlé, ani reakcie samotných hráčov, no šialený rozpočet sa nevrátil, čo vo svete biznisu znamená jediné – stopku. Štúdio Striking Distance stojace za hrou už opustil jeho zakladateľ Glen Schofield i viacero vývojárov, takže je asi zrejmé, že sequel tohto vesmírneho survival hororu len tak ľahko nevznikne. Ak máte radi Dead Space, remake už máte prelozený skrz-naskrz a The Callisto Protocol ste ešte nehrali, dajte titulu šancu, možno vám sadne a budete sa u neho dobre zabávať. Nečakajte nič revolučné, no solídnu zábavu a množstvo potvor čakajúcich na krvavé vyprevadenie zo sveta tu nájdete.

Farming Simulator 22 | PS5, PS4

Prevezmite úlohu moderného farmára a kreatívne budujte svoju farmu v troch rôznych amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovské množstvo poľnohospodárskych operácií zameraných na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo – tento raz aj s prídavkom sezónnych cyklov.

Súčasťou je viac ako 400 strojov a nástrojov od viac ako 100 skutočných poľnohospodárskych značiek, ako sú John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra a mnoho ďalších, ktoré umožňujú zasiať a zozbierať plodiny, ako je pšenica, kukurica, zemiaky a bavlna. Nové kategórie strojov a plodín obohacujú herný zážitok o nové herné mechanizmy. Prevádzkujte svoju farmu kooperatívne v multiplayeri a rozšírte hru o množstvo bezplatných modifikácií vytvorených komunitou. Hra Farming Simulator 22 ponúka hráčom viac slobody ako kedykoľvek predtým a je pre vás výzvou stať sa úspešným farmárom – tak začnite hospodáriť a nechajte sa unášať dobrými časmi!

Weird West | PS5, PS4

Temná fantasy reimaginácia Divokého západu, to je titul Weird West, kde sa muži zákona a pištoľníci delia o hranice s nadprirodzenými bytosťami, pričom všetci hrajú podľa vlastných pravidiel a s vlastnými motívmi v tomto izometrickom akčnom RPG. Hra podporuje rôzne štýly hrania v sandboxovom svete, kde postavy, frakcie a dokonca aj miesta reagujú na hráčove rozhodnutia a ich následky, ktoré sa nedajú vrátiť späť – vrátane smrti. Objavujte svet prostredníctvom príbehov o pôvode rôznych postáv, prechádzajte od cesty jednej postavy k ďalšej, až kým sa všetky nespoja v záverečnej kapitole.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!