Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je tomu až tak dávno, čo nám Sony predstavila nové príslušenstvo pre PlayStation 5. Konkrétne ide o ovládač PlayStation Portal a slúchadlá PULSE Explore a PULSE Elite. Už skôr bolo zrejmé, že predaj nového príslušenstva neprebehne v rovnaký čas po celom svete, no teraz konečne máme k dispozícii aj dátumy, ktoré sa budú týkať nášho regiónu.

V zahraničí si ovládač (nie, skutočne nejde o handheld konzolu) PlayStation Portal budú hráči môcť užívať už budúci týždeň, keďže predaj odštartuje 15. novembra, no u nás sa tak nestane. Ako nás informovalo tuzemské zastúpenie PlayStationu, budeme musieť čakať takmer o dva mesiace dlhšie, pretože PlayStation Portal bude k dispozícii od 12. januára. Keďže zahraničné média a tvorcovia naprieč rôznymi platformami svoje kópie zariadení obdržali, môžeme si pozrieť nielen Unboxing videá, ale aj prvé dojmy. Výhodou môže byť, že budeme v predstihu poznať aj verdikty a podľa toho sa nakoniec rozhodnúť, či Sony za PlayStation Postal zaplatíme 219.99€. Každopádne, predobjednávky sú u nás už spustené, takže ak Portal určite chcete, môžete si svoj kus zabezpečiť v predstihu.

Ani slúchadiel PULSE Explore a headsetu PULSE Elite sa u nás tento rok nedočkáme. PULSE Explore na náš trh dorazia v rovnaký deň ako PlayStation Portal, a teda 12. januára, pričom cena slúchadiel bude taktiež totožná ako za Portal – 219.99€.

Pokiaľ si robíte zálusk na headset PULSE Elite, ten sa na náš trh dostane počas februára, konkrétne 21.2.2024. Cena bude oproti štupľovým slúchadlám nižšia, headset Elite totiž vyjde na 149.99€. Oboje audio príslušenstvo bude disponovať planárnymi meničmi, ktoré sa používajú v profesionálnych štúdiových slúchadlách za omnoho vyššie čiastky a mali by zabezpečiť omnoho kvalitnejšiu reprodukciu zvuku, no či tomu tak naozaj bude sa dozvieme až po prvých testoch.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!