Register

A password will be e-mailed to you.

Už pred nejakou dobou bolo avizované, že sa dočkáme niekoľkých prírastkov do štvrtého virtuálneho diabla. Tieto autorské sľuby sa pomaly začínajú napĺňať, nakoľko sme sa ako hráči dočkali úvodného teaser traileru prezrádzajúceho názov expanzie.

Preto vieme, že jedno z veľkých rozšírení ponesie názov Vessel of Hatred. Starší fanúšikovia nepochybne spoznali, že nás tento mystikou zahalený dodatok vezme na miesto známe z Diablo II. Konkrétne ide o džungľový svet Nahantu. Podľa všetkého by mal sledovať udalosti po hlavnom príbehu štvorky, takže v tomto prípade už bude nutné poznať jej príbeh, čiže ju mať kompletne prejdenú.

Takisto bolo naznačené, že s touto expanziou príde aj nový druh hrdinu. Ten oficiálne nebol priblížený, avšak nedávny data-mine (ktorý viac-menej uhádol zasadenie rozšírenia) hovorí o bojovníkovi spojenom s prírodou. Ten by mal svojich sokov porážať s veľkou kosou, no musíte brať na vedomie, že niečo podobné oficiálne potvrdené nie je.

Vessel of Hatred pritom má aspoň približné okno vydania. Koniec vyššie priloženého traileru hovorí, že máme projekt sledovať na konci roka 2024. To môže v praxi znamenať, že vývoj práve len začal, prípadne sa nachádza vo svojich iniciačných fázach. Ďalšie novinky a predstavenia preto môžeme očakávať až v priebehu nachádzajúceho kalendárneho obdobia. Čo hovoríte na takto skromný teaser? Stále hráte Diablo IV alebo vás už viac-menej omrzelo?

Komentuj!