Register

A password will be e-mailed to you.

Nebolo žiadnym tajomstvom, že štvrtý virtuálny diabol bude dlhoročnou live service hrou inovovanou o rôzne tematické sezóny či dodatočný obsah. Ak ste teda dohrali príbehovú kampaň, ňou to ani zďaleka nekončí. To potvrdzuje aj nová ukážka nesúca názov Season of Blood.

Trailer je dlhý zhruba dve minúty a, podľa očakávaní, predstavuje najmä hru v rôznych bojových variáciách. Dôjde tým pádom na dostupné figúrky, ktoré sa na pár krátkych segmentov môžu predviesť priamo v akcii. Nič sofistikovanejšie by ste od tejto ukážky očakávať nemali.

Súčasne trailer láka na zaujímavé doplnky v podobe akýchsi upírskych schopností či novej príbehovej línie. Okrem toho sa majú do hry pridať aj ďalší endgame bossovia. Len pre pripomenutie môžeme upozorniť, že titul dopadol na výbornú v rámci našej recenzie. Pokiaľ teda prahnete po temnom RPG klasického strihu, toto je váš adept, ktorému by ste mali venovať pozornosť i drahocenný čas.

Diablo IV je dostupné na osobných počítačoch a konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S i Xbox Series X. Samotná sezóna bude odštartovaná už zajtra, čiže sedemnásteho októbra 2023, pričom aktuálne nevieme do kedy potrvá. Budete jej venovať pozornosť, prípadne vás takéto žánrové záležitosti príliš nezaujímajú? Pokojne sa podeľte o svoje názory a domnienky prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!