Register

A password will be e-mailed to you.

V týchto dňoch sa na naše herné zariadenia dostal atraktívny počin zobrazujúci legendu o Achillovi, známom bojovníkovi gréckej mytológie. Na titul upozorňuje zaujímavý launch trailer skladajúci sa z nespočetného množstva súbojov a historickej atmosféry.

Ukážka nám dáva jasne vedieť, že pôjde o izometrickú záležitosť, v ktorej prechádzate skrz rôzne úrovne a kosíte oponentov fiktívnych i skutočne pôsobiacich. Primárne na vás ale nabiehajú rôzne monštrá, ktoré pomocou dostupných zbraní musíte rozštvrtiť. Koncept je to pomerne jednoduchý, pričom tak trochu evokuje nedávneho virtuálneho diabla.

Zahraničné recenzie pritom hovoria, že ide o slušný titul. Nejedná sa o nič prelomové alebo nevídané, avšak kvalitnú žánrovú akciu s ľahkou prímesou simplicitných RPG elementov očakávať môžete. O to viac vás projekt zaujme ak holdujete práve tejto mytológii, nakoľko ju tvorcovia z Dark Point Games využívajú naplno.

Achilles: Legends Untold je momentálne dostupné na konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X i osobných počítačoch, kde sa dá projekt získať prostredníctvom Steamu. Dokonca, momentálne aj s tridsať percentnou zľavou, čo znamená, že vás vyjde menej ako dvadsať eur. Pustíte sa do tohto izometrického dobrodružstva v štýle nedávneho Diablo titulu alebo si počkáte na zásadnejšie hity hernej jesene? Pokojne sa podeľte o svoje názory prostredníctvom komentárov.

Komentuj!