Register

A password will be e-mailed to you.

Štvrtý virtuálny diabol sa už dostal na naše herné obrazovky a je nutné dodať, že zožal fanúšikovské ovácie, pričom ani naša recenzia nešetrila chválou. Stále však platí, že Diablo IV je primárne live service hrou, ktorá bude dostávať tradičné sezóny, eventy a ďalší zaujímavý obsah. Tá prvá pritom začne už čoskoro.

Season of the Malignant je jej oficiálny názov. Odštartuje dvadsiateho júla 2023 a je otázne do akého dátumu potrvá – to aktuálne odhalené nebolo. Dávnejšie však bolo avizované, že každá sezóna by mala trvať minimálne dvanásť týždňov a preto v prípade, že pracujeme s touto informáciou, tá nadchádzajúca by bola ukončená na konci októbra alebo začiatkom novembra.

Každopádne, prvá sezóna by sa mala odohrávať po skončení hlavnej príbehovej kampane a podľa všetkého pôjde o vedľajší príbeh odohrávajúci sa v bezútešnom svete. V rámci zasadenia by ste mali zbierať nepriateľské srdcia, ktorá vám a vašej družine vo výsledku pomôžu odohnať satanskú skazu.

Čo sa týka hrateľnosti, tá by mala zostať zachovaná a bez výraznejších zmien. Áno, jednotlivé triedy sa stále upravujú a dolaďujú, no gameplay jadro by stále malo pozostávať z mordovania početných oblúd z hlbín pekelných. Uvidíme ako sa bude tomuto temnému RPG dariť v prvej sezóne, no je zrejmé, že sa projektu podarilo zaistiť si fanúšikovskú základňu, ktorá bude hre venovať celé roky svojho života. A to je pri dlhodobých live service projektoch priam kľúčové.

Komentuj!