Register

A password will be e-mailed to you.

Najväčší projekt terajšej hernej jesene k nám prichádza. Je teda logické, že japonské Sony vydáva launch trailer lákajúci na superhrdinskú novinku pokračujúcu v príbehu nadmieru úspešného počinu z roku 2018. Čo nám odhalil launch trailer?

Snáď po prvýkrát v histórii by som odporúčal obdobne ladenú ukážku nepozerať. Až doteraz sa totiž autorom z populárneho Insomniac Games darilo skrývať mnohé elementy prítomné vo finálnom titule, no niektoré nakoniec vložili práve do tohto traileru. V prípade, že si stále chcete udržať element prekvapenia na maximálnej úrovni, určite sa videu priloženému nižšie vyhnite.

Keďže sme práve v release týždni, do sveta už boli vypustené celosvetové recenzie prezrádzajúce jasný verdikt. Marvel’s Spider-Man 2 je výborným sequelom stavajúcim na identickom koncepte, ktorý je však inovovaný o zaujímavé prvky. Akcia stále predstavuje kinetický zážitok plný dynamiky a satisfakčného elementu. Súčasne možno hovoriť o veľmi pútavom naratívnom rozprávaní venujúcemu sa ako osobným konfliktom, tak aj tradičnej žánrovej jazde.

K bežným hráčom sa titul dostane už dvadsiateho októbra 2023, čiže tento piatok. Projekt vychádza exkluzívne na konzolách PlayStation 5. Pustíte sa do ďalšieho pavúčieho dobrodružstva? A ak áno, myslíte, že pôjde o váš titul roka? Určite sa nezabudnite podeliť o svoje názory a domnienky prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie.

Komentuj!