Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony predstavuje INZONE Buds – nové skutočne bezdrôtové herné slúchadlá s preslávenou zvukovou technológiou Sony, ktoré vám pomôžu zvíťaziť. INZONE Buds ponúkajú hráčom počítačových i konzolových hier pohlcujúci herný zážitok vďaka personalizovanému zvuku, bezkonkurenčnej 12-hodinovej výdrži batériei a nízkej latencii.

Okrem tejto novinky Sony predstavuje tiež bezdrôtový headset INZONE H5, ktorý ponúka úžasných 28 hodín nepretržitého hrania a pohodlia počas dlhých herných stretnutí.

Oba tieto produkty vznikli v spolupráci so známym e-športovým tímom Fnatic, ktorý v roku 2024 oslávi 20 rokov svojej existencie a tento rok získal niekoľko medzinárodných titulov na turnaji VALORANT Champions Tour.

Ďalej bude na trh uvedená nová elegantná čierna verzia vysoko hodnoteného headsetu s potlačením okolitého hluku INZONE H9.

Slúchadlá INZONE aj naďalej zlepšujú zážitok z hrania na PC a konzole PlayStation vďaka vylepšenému realistickému zvuku.

INZONE Buds

Priestorový zvuk 360 Spatial Sound pre hranie

Vďaka priestorovému zvuku 360 Spatial Sound v slúchadlách INZONE Buds budete počuť, z akého smeru a v akej vzdialenosti sa súper pohybuje, takže budete vždy o krok pred súpermi. Vďaka dlhoročnej práci na špičkovej technológii slúchadiel vyvinula spoločnosť Sony slúchadlá INZONE Buds tak, aby vám ponúkli zvukové pole šité na mieru. Vďaka analýze nielen tvaru vonkajšieho ucha, ale aj akustických vlastností zvukovodu ponúkajú slúchadlá INZONE Buds presnejší priestorový zvuk.

Vďaka optimalizácii zvukového poľa Sound Field Optimisation si môžete vytvoriť individuálny sluchový profil vyfotením svojho ucha pomocou aplikácie 360 Spatial Sound Personaliser pre chytré telefóny. Potom si môžete vychutnať hru s bezkonkurenčnou priestorovou presnosťou.

Dynamic Driver X

Verná reprodukcia všetkých zvukov v hre, od silných výbuchov až po jemné zvuky krokov, vám umožní preniesť sa do sveta hier. To je možné vďaka špeciálne navrhnutej vysoko výkonnej jednotke meniča – Dynamic Driver X – ktorá je navrhnutá na reprodukciu širokého pásma frekvencií a je použitá aj pri modeli WF-1000XM5. Konštrukcia membrány, ktorá využíva odlišné materiály na kopulku a okraje, zabezpečuje minimálne skreslenie a čistý zvuk, ktorý prináša bezkonkurenčnú úroveň zvukového realizmu.

Potlačenie okolitého hluku

Vďaka funkcii aktívneho potlačenia okolitého hluku od spoločnosti Sony blokujú slúchadlá INZONE Buds zvuky z okolia, takže sa môžete plne sústrediť na hru.

Vylepšite svoje zážitky z hrania hier

Nový procesor L1 s nízkou spotrebou energie zabezpečuje až 12-hodinovúii výdrž batérie slúchadiel a až 24-hodinovú celkovú výdrž batérie s nabíjacím puzdrom. Vďaka najdlhšej výdrži batérie v tejto kategórii sú slúchadlá INZONE Buds pripravené zvládnuť aj dlhšie hranie a zásadne premeniť váš zážitok z hry.

Slúchadlá INZONE Buds sa dodávajú s USB-C® prijímačom, ktorý zabezpečuje latenciu pod 30 ms, takže vás nebude nič obmedzovať.

Väčšie pohodlie, viac hier

Vďaka novému dizajnu, ktorý obmedzuje kontakt s uchom, môžete hrať dlhšie a vo väčšom pohodlí.

Slúchadlá INZONE Buds sú k dispozícii v dvoch farebných variantoch – čiernom a bielom – takže si môžete vybrať ten, ktorý najviac vyhovuje vášmu hernému štýlu.

Ďalšie vlastnosti

  • Mikrofón s redukciou šumu na báze umelej inteligencie: Efektívne zachytí váš hlas aj v hlučnom prostredí
  • Ovládanie poklepaním: Prispôsobiteľné funkcie poklepania
  • LE Audio: Výdrž batérie až 24 hodín pri pripojeníiii k chytrému telefónu.
  • Aplikácie pre chytré telefóny: Kompatibilný s aplikáciou Sony | Headphones Connect

Slúchadlá INZONE Buds sa budú predávať od polovice októbra za odporúčanú cenu 199 EUR.

INZONE H5

Vďaka ľahkej konštrukcii, nižšiemu tlaku a pokročilej priestorovej reprodukcii je model H5 dokonale pripravený aj na tie najdlhšie herné seansy. Slúchadlá INZONE H5 sú vybavené pokročilou priestorovou reprodukciou, ktorá vám umožní sústrediť sa na hru a mikrofónom s ramienkom, ktorý zabezpečí, že vás bude počuť. To z nich robí ideálnu náhlavnú súpravu na vašej ceste za víťazstvom.

Kľúčové vlastnosti INZONE H5

  • Bezdrôtové pripojenie: 2,4 GHz bezdrôtové pripojenie
  • 360 Spatial Sound na hranie hier: Presné umiestnenie 3D zvuku
  • Nekonečné pohodlie: Nízka hmotnosť 260 g, mäkké náušníky a konštrukcia s nízkym tlakom na dlhšie herné seansy
  • Krištáľovo čistá komunikácia: Redukcia šumu na báze umelej inteligencie a dvojsmerný mikrofón zabezpečujú čistú komunikáciu v hre
  • Výdrž batérie: 28 hodín bezdrôtovej prevádzky
  • Káblové pripojenie: Možnosť pripojenia prostredníctvom 3,5 mm konektora

Slúchadlá INZONE H5 sa budú predávať od polovice októbra za odporúčanú cenu 149 EUR.

INZONE H9 Black – nový farebný variant

Slúchadlá INZONE H9, ktoré sú známe svojou skvelou funkciou potlačenia okolitého hluku, kvalitou zvuku a pohodlím, dostávajú dlho očakávanú novú čiernu farbu.

Zdokonalené pre víťazstvo. Odporúčané tímom Fnatic

Generálny riaditeľ tímu Fnatic, Sam Mathews, vyhlásil: „Naše partnerstvo ďalej posúva výkony v e-športe na vyššiu úroveň, pripravuje a podporuje naše profesionálne tímy, aby mohli naplno rozvinúť svoj potenciál. Jednou z našich hlavných priorít ako partnerov bolo preniesť rozsiahle skúsenosti našich profesionálov zo súťaží do vývoja týchto slúchadiel.

Naše tímy sa zhodli so spoločnosťou Sony na tom, že INZONE Buds budú ideálne herné slúchadlá vďaka výdrži batérie a pohodliu, ktoré sú ideálne aj pre tie najdlhšie herné seansy a tiež vďaka pohlcujúcemu zvuku, na ktorý sa môžu naši profesionáli spoľahnúť pri prekonávaní konkurencie na svetovej scéne.

Sme nadšení, že majú naši fanúšikovia po celom svete novo možnosť vyskúšať si tieto slúchadlá, ktoré vznikli v spolupráci so spoločnosťou Sony a hrať s vedomím, že ich podporujú ich obľúbení profesionáli.“

i Pripojenie cez USB prijímač s vypnutým aktívnym potlačením okolitého hluku.
ii Používanie bez volania s vypnutým aktívnym potlačením okolitého hluku.
iii Plánovaná aktualizácia v 2. štvrťroku 2024.

Komentuj!